Leta i den här bloggen

onsdag 12 januari 2011

Toiduhorror volume 2

Minuvanused Tartu inimesed on kindlasti kuulnud mehest, kes 80-ndate l6pul korjas maast mahasylitatud nätse, pani sinna rosina sisse ja siis viis poodi jälle myyki.
Tänapäeval enam ma nätsu rosina kartuses ostmata ei jäta, ka muud tuntud firmade toidukraami eriti ei pelga. Loomulikult see kibe jäätis, millest eelmises sissekandes juttu oli pani natuke m6tlema, aga otseselt ebausaldust pakendatud toidu vastu suurel skaalal ei tekitanud.
Ja täna siis juustupakki avades tegin huvitava avastuse. Tegemist on suure (neid on väikseid ka) BabyBel-i juustuga ja see tykk seal sees oli vaat et suuremgi kui rosin, nagu väike kuivatatud ploom aga k6va.


7 kommentarer:

  1. Saada aftonbladetisse, saad eluks ajaks tasuta juustu :D

    SvaraRadera
  2. Hahah..no vaevalt, et Aftonbladet seda mulle annab. Aga kõige nõmedam on see, et paki peal pole yhtegi kontakti, et kes maaletooja vml. Babybel on vist prantsuse firma. Aga no mis ma teen..helistan sinna ja ytlen, et leidsin tyki...ja mis siis edasi saab:D Ojahh ma ei saa aru..kuidas see võimalik on niimoodi mitu päeva järjest selline matsnusk. Mõlemad tooted nii jäätis kui juust on igatahes Bro Willysest:D

    SvaraRadera
  3. leidsin netist, et Rootsis myyb seda bel-nordic. Võtan nendega ühendust..ex siis näis kas saab eluaegselt juustu, ühe juustu sellele"ploomiga" juustu asemele või ei ei saa midagi:D

    SvaraRadera
  4. Apppiii! Pead vist poodi vahetama...

    SvaraRadera
  5. Nyyd see siis tehtud, juust läks pakiga teele. eks näis mis edasi saab.

    SvaraRadera
  6. Lahe, ootame pönevusega uusi seiklusi :)

    SvaraRadera
  7. Ma t6esti loodan, et selliseid seiklusi enam ees ei oota.:D

    SvaraRadera