Leta i den här bloggen

måndag 10 januari 2011

Kas jäätis oli mürgitatud?

Käisime täna Sirlel külas ja mõtlesin, et võtaks midagi lastele kaasa. Raske oli leida midagi laktooosivaba, mis lastele maitseks, kommi ei tahtnud päris nädala alguses viia ka.Otsustasime võtta paki jäätist.
Neljale lapsele maitses jäätis väga, aga ühele mitte. Kuulsime kommentaari, et see on maailma kõige vastikum jäätis. Me Sirlega mõtlesime, et see oli lihtsalt mingi kapriis või nali. Meil kästi jäätist maitsta ja osssaaaa..see oli tõesti kõige jubedam jäätise-elamus vähemalt minu elus ja kaldun arvama, et ka Sirle omas.
Maitsesime ka teiste laste jäätiseid ja need olid täpselt sellised nagu üks jäätis olema peab.
Sirle pani jäätise külmikusse, et kui Kaspar õhtul tuleb siis maitseb...kaks võimalust, kas sööb ära või teeb ühe kurja telefonikõne.

6 kommentarer:

  1. Sirle ja vaata et sa seda minema ei viska:D, kui Kaspar ei taha kurjustamist enda peale võtta, siis helistab keegi teine. Seda asja nii jätta küll ei saa..mine tea mis jamps seal pulgaotsas oli.

    SvaraRadera
  2. ma kaldun ka arvama et keegi üritas teid mürgitada :D

    SvaraRadera
  3. Jah..vihavaenlasi meil on kõvasti:D Ainult valele inimesele sattus see minule või Sirlele mõeldud "üllatus"

    SvaraRadera
  4. Jaa see on alles ja pakk ka, Kaspar lubas helistada. See oli ikka töesti jubeda maitsega. Nagu mingi kange keemia vöi bensiin vms... Hääääästi kahtlane.... Praegu isegi läheb syda pagaks kui selle maitse peale mötlen..

    SvaraRadera
  5. Loodetavasti ei otsustada seda kompentseerida paki samasuguse jäätisega.

    SvaraRadera