Leta i den här bloggen

söndag 9 januari 2011

Mida teha järelejäänud lauakaunistustega?

Jõulud on läbi, aga leidsin külmkapist veel mitu punti kaunistusi. Arutlesin isekeskis mida nendega teha...hakkisin siis lõpuks kraami peeneks, kartulit ka hulka, praadisin ära ja lasin hea maitsta. Ei hakka ju ometi mineraale, vitamiine, kiudaineid ja antioksüdante täis olevat head asja ära viskama.

5 kommentarer:

  1. Mis lauaaunistused need siis olid, sammal vöi :D Pildilt ei saagi nagu aru millega tegu :DDDD

    SvaraRadera
  2. Haha Anneli, ma naersin ka ja mõtlesin, et mis sa nüüd ära hakkisid ja ära praadisid, põdrasammal ja grönkål? LOl

    SvaraRadera
  3. hahahhhahaha.....ma pole tegelikult uurinud palju põdrasamblas mineraale, vitamiine ja muud head-tegevat on.. kujutan ette, et isegi praadides sellest väga maitsvat kõhutäit ei saa..kui siis yritada friteerida:D

    SvaraRadera
  4. aga löppude löpuks mis see siis oli mida praadisid?

    SvaraRadera
  5. Grönkål, nagu Krissu eelpool mainib on selle kapsalise nimetus. Kuidas seda EEstis kutsutakse kahjuks ei tea. Kas seda EEstis yldse ongi?

    SvaraRadera