söndag 9 januari 2011
Mida teha järelejäänud lauakaunistustega?
Jõulud on läbi, aga leidsin külmkapist veel mitu punti kaunistusi. Arutlesin isekeskis mida nendega teha...hakkisin siis lõpuks kraami peeneks, kartulit ka hulka, praadisin ära ja lasin hea maitsta. Ei hakka ju ometi mineraale, vitamiine, kiudaineid ja antioksüdante täis olevat head asja ära viskama.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mis lauaaunistused need siis olid, sammal vöi :D Pildilt ei saagi nagu aru millega tegu :DDDD
SvaraRaderaHaha Anneli, ma naersin ka ja mõtlesin, et mis sa nüüd ära hakkisid ja ära praadisid, põdrasammal ja grönkål? LOl
SvaraRaderahahahhhahaha.....ma pole tegelikult uurinud palju põdrasamblas mineraale, vitamiine ja muud head-tegevat on.. kujutan ette, et isegi praadides sellest väga maitsvat kõhutäit ei saa..kui siis yritada friteerida:D
SvaraRaderaaga löppude löpuks mis see siis oli mida praadisid?
SvaraRaderaGrönkål, nagu Krissu eelpool mainib on selle kapsalise nimetus. Kuidas seda EEstis kutsutakse kahjuks ei tea. Kas seda EEstis yldse ongi?
SvaraRadera