Leta i den här bloggen

onsdag 2 februari 2011

Lõputu söömine

Lubasin, et lähen natuke personaalsemaks oma blogi sissekannetes. Räägin siis natuke oma tegemistest.
Täna käisin restorani ja kiirtoidu messil Kistas. Nagu nimest võib järeldada oli tegemist üritusega kus pakuti ohtralt toitu. Pea igast boxsist sai suutäis võetud..välja arvatud loomulikult liha- ja kalatooteid pakkuvatest boxsidest. Tulemus: üle-söömine, või võiks seda nimetada ülemaitsmiseks?
Ka kaasa anti igasugu proovitooteid, mahlasid, krõpse, kastmeid, sulajuustusid jne.
Oma suureks üllatuseks kohtusin ka paari tuttavaga messil, kes oli siis varem toiduäriga tegelenud või just alustanud, millest mul õrna aimugi polnud. Äsja oma äri püsti pannud endine kooliõde lõpetas alles detsembris firma-majanduse kursused ja juba ”käsi valge”, väga lahe muidugi.






2 kommentarer:

  1. Mul on ka sinna tasuta pilet ja saan kedagi kaasa ka vötta aga Emma nats töbine ja homme juba viimane päev nii et vist ei saa minna :( Kevadel käisime Älvsjös sellisel messil ja söime ka lolliks ennast :)

    SvaraRadera
  2. Jh aint 2 päeva see. Mul on viimases 3 à sinna tasuta piletid olnud,aga see on esimene aasta kui sinna jöudsin. Ytlen ausalt, et mingeid extra silmapaistvaid tundmatuid tooteid polnud, millestki sinna minemata jättes ilma kyll ei jää.

    SvaraRadera